Gradačac:

Pronađeni zasadi "Canabisa“

canabis
28.06.2016.
u 11:45

Djelatnici Odjela kriminalističke policije PU Gradačac izvršili su pretres kuće koju koristi osoba inicijala J.K.(40) i tom prilikom su pronađene i oduzete dvije saksije sa zasadom canabisa te  više komada sušenih i poluosušenih listova opojne droge canabisa.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“, J.K.  je uhićen i priveden u službene prostorije PS Gradačac radi kriminalističke obrade.

Tom prilikom J.K. je u potpunosti priznao učinjeno kazneno djelo a djelatnici Odjela kriminalističke policije PU Gradačac u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom nastavljaju istragu u vezi sa navedenim događajem, priopćeno je iz MUP-a Tuzlanske županije.

Aktivnostima je prethodio operativni rad na terenu, kada su službenici policije došli do saznanja da se na balkonu obiteljske kuće u Gradačcu, nalaze saksije sa zasađenim canabisom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije