Suđenje

Recepcionarka hotela: Optuženi za prostituciju je dovodio djevojke

08.09.2016.
u 09:00

U Županijskom sudu u Sarajevu jučer je svjedokinja Arijana Pamuk, bivša recepcionarka hotela Imzit, potvrdila da je Samir Kurtović, optuženi za navođenje na prostituciju, dovodio djevojke u hotel u kojem je tada radila te je za njih plaćao najam soba u kojima bi boravile s drugim muškarcima. Djevojke bi se sa svojim pratiocima u sobama zadržale po nekoliko sati, odnosno vrijeme koje je predviđeno za korištenje hotelske usluge “dnevni boravak”. Na upit tužitelja zna li što se zapravo događalo u hotelu, Pamuk je kazala kako je pretpostavljala što je “po srijedi”, ali nakon prigovora odvjetnika optuženoga, Sud joj nije dopustio objasniti što je pod tim mislila.

- Gosti koji dođu na “dnevni boravak”, koji može biti i u pola noći, ne prijavljuju se, odnosno ne uzima im se dokumentacija na uvid. Osobni podaci se uzimaju samo od onih koji ostaju prenoćiti - objasnila je Pamuk te dodala da usluga “dnevnog boravka” stoji od 30 do 40 KM. Ona je ispričala kako je u hotelu Imzit radila od 2006. do 2012. te kako je Kurtovića tu počela viđati 2009. Uvijek je bio u društvu različitih djevojaka kojima je plaćao sobe, a boravak u hotelu od nekoliko sati nekada su plaćali i pratioci djevojaka.

- Viđala sam ga samo u noćnoj smjeni koja traje od 19 sati do sedam ujutro - kazala je Pamuk. Inače, Samir Kurtović i Omer Nargalić uhićeni su u akciji SIPA-e kodnog naziva “Lipstick”. Treći član ove skupine je Melisa Šehović.

Skupina je djelovala dulje vrijeme, a zasigurno od 2014. Prema optužnici, organizator je bio Samir Kurtović koji je zarađivao najmanje 1000 KM dnevno, a novac je navodno “prao” kupnjom stoke.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije