Pišonja i Žuga...

Samo u BiH: Ukrao autobus pa ga vratio na isto mjesto

gras autobus
24.12.2020.
u 10:48

Policiji u Laktašima jučer je prijavljena krađa autobusa koja pomalo podsjeća na pjesmu o "Pišonji i Žugi", a ovaj lopov je ipak bio "pošten" pa je autobus bez kvarova vratio na mjesto s kojega ga je ukrao.

"U policijskoj postaji Laktaši 23. prosinca 2020. godine od strane oštećene osobe zaprimljena je prijava da je nepoznata osoba u mjestu Slatina, općina Laktaši, otuđila autobus marke Mercedes koji je bio parkiran.

Prijavljeno je da je nakon izvjesnog vremena autobus vraćen na isto mjesto. U vrijeme otuđenja u autobusu u kontakt bravi nalazio se ključ", naveli su iz Policijske uprave Banja Luka.

No, policija je isti dan identificirala i uhitila osumnjičenog za ovu krađu.

"Policijski službenici Policijske postaje Laktaši su 23. prosinca 2020. godine, poduzimanjem operativnih mjera i radnji, identificirali i lišili slobode osobu inicijala Z. S. iz Laktaša zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari", priopćeno je iz policije.

O svemu je obavješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je zatražio da se po kompletiranju ovog predmeta dostavi izvješće protiv Z. S.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije