Pojačana sigurnost

Samostan u Kraljevoj Sutjesci pod policijskom prismotrom

kamenjar
17.02.2015.
u 14:35

Samostan u Kraljevoj Sutjesci intenzivno osiguravaju pripadnici zeničke policije već nekoliko dana. Ispred samostana su danonoćno dva policijska kombija te još jedan službeni policijski automobil

Kako saznajemo u MUP-u Zeničko dobojske županije, prisustvo policajaca je uzrokovano operativnim saznanjima do kojih su došli policijski službenici. "Prema našim saznanjima, spremala se krađa vrijednih stvari u ovom samostanu pa je zbog toga pojačan nadzor nad njim", kazala je Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDŽ-a. Građani koji su uznemireni danonoćnim prisustvom specijalaca u ovom mjestu tvrde da su ovom samostanu upućene vrlo ozbiljne prijetnje ta da je zbog toga pojačana sigurnost ovog područja. No, u policiji su demantirali ove navode. U samom samostanu šute o ovoj policijskoj intervenciji i razlozima zbog kojih ih štiti policija. "Prema uputama policijskih službenika, ne možemo razgovarati o tome", kazali su nam u ovom samostanu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije