RONIOCI PRETRAŽUJU RIJEKU

Šesti dan potrage za Matejem: Još nema čvrstih dokaza koji bi razjasnili nestanak mladog Splićanina

PIXSELL/Screenshot
05.01.2022.
u 07:14

Zadnji put su ga vidjeli kako izlazi iz kluba Magacin (Gotik). Nakon toga gubi mu se svaki trag.

Šesti je dan potrage za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u Beogradu gdje je bio s prijateljima za Silvestrovo. Zadnji put su ga vidjeli kako izlazi iz kluba Magacin (Gotik). Nakon toga gubi mu se svaki trag.

Objavljene su snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi mladić koji trči beogradskim ulicama i pokušava ući u taksi. Njegov otac potvrdio je da je to njegov sin.

Jučer se oglasio i MUP Srbije, a rijeku su počeli pretraživati i ronioci. Iz MUP-a kažu da intenzivno tragaju za mladićem.  Policija navodno smatra da je Matej Periš te noći kad je nestao pretrčao tri kilometra, tvrdi izvor za Informer. Ni ova informacija isto tako nije službeno potvrđena. 

Novosti pišu da snimke ukazuju na to da je M. Periš proveo neko vrijeme u ruševnoj kući poznatoj pod imenom 'Španska kuća'. U ovom trenutku ne postoji službena potvrda te informacije. Klub Gotik je u utorak popodne 'posjetila' srpska policija, a menadžerica kluba Zorica Šestović pokazala je unutrašnjost kluba novinarima Slobodne Dalmacije kao i šank gdje je sjedio nestali mladić i njegovi prijatelji.  

- U blizini Splićana bila je i jedna ekipa iz Zadra, rekli su da su se baš lijepo proveli svi. Sutradan kad su čuli za nestanak i oni su bili ovdje. Ulazi se samo uz rezervaciju, ali ako klub nije dovoljno popunjen, može se ući i bez nje. Koliko znam, momci iz Splita nisu imali rezervaciju. Nije bilo stvarno nikakvih problema s njima. Omladina kao omladina. To što se proširilo negdje da ih je redar upozoravao su čiste gluposti te insinuacije. To je valjda rekao jedan od tih momaka. Ja u to ne vjerujem. Jer naše osiguranje stoji vani, imamo četiri momka. Bitno je i to uvijek gledamo, da nitko ne unese neko oružje -  kazala je Zorica Šestović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?