Užas u susjedstvu

Slavili rođenje djeteta, a onda je upao Enedin i ubio bivšu ženu i njezine roditelje...

ubojstvo kod sjenice
17.01.2021.
u 09:37

Bekim Š. (35) teško je ranjen jučer u pucnjavi koja se dogodila u selu Rasno kod Sjenice, kada je njegov bivši zet Enedin T. (44) upao u obiteljsku kuću, ubio svoju bivšu suprugu, punca i punicu te ranio još troje ljudi. 

Ranjeni brat ubijene Bisere Š. (44) odmah nakon masakra prevezen je u novopazarsku bolnicu, a sada je izvan životne opasnosti. On je sa više hitaca pogođen u grudi i desnu ruku.

Kobnog dana Bekim je sa svojom obitelji, prijateljima i susjedima proslavljao rođenje djeteta budući da mu se supruga porodila prije nekoliko dana. Kako su ispričali poznanici ove obitelji, oni su bili za primjer i svi su izrazili duboko žaljenje zbog ovog jezivog zločina.

Podsjetimo, Enedin T. (44) osumnjičen je da je jučer ubio Fehima Š. (64), Šefku Š. (60) i Biseru Š. (44). Pored Bekima, ranjeni su još rođaci Zineta A., koja je pogođena u nogu i Nevzat A..

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije