Preminula starica

Spotaknula se i smrtno stradala

08.12.2015.
u 07:00

Tragedija se dogodila ispred obiteljske kuće u općini Centar. Nakon službenog medicinskog izvješća bit će poznate točne okolnosti smrti. Policija je otklonila sve sumnje u nasilnu smrt

Susjedi i poznanici stradale Zinete Koro jučer su u šoku gledali kako policija obavlja očevid i nadzire mjesto gdje je pronađeno tijelo ove osamdesetogodišnjakinje. Od ranog jutra krenula su nagađanja što se dogodilo u općini Centar gdje je tijelo nesretne Zineta pronađeno u jutarnjim satima.

Beživotno tijelo

Na teren su odmah nakon dojave o pronalasku ženskog beživotnog izišli medicinski vještak i policajci kako bi se otkrio uzrok i istražile sve okolnosti staričine smrti. Beživotno tijelo se nalazilo ispred ulaza u obiteljsku kuću. - Policija i medicinski vještak su na terenu te se još ispituje uzrok nesreće, izjavili su iz MUP-a SŽ.

Iako se nagađalo što je mogući uzrok smrti starice, pa su neki išli tako daleko da su tvrdili kako policija u Ulici Ejuba Ademovića istražuje ubojstvo, to je demantirano nakon nekoliko sati. Policija je isključila sve sumnje u moguću nasilnu smrt i tako demantirala razna naklapanja vezana uz slučaj. Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije potvrdilo je kako je očevid izvršen i da je tijelo prebačeno u prosekturu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Tuga zbog tragedije

Neslužbeno, do tragedije je došlo tako što se starica spotaknula dok se penjala stubama, te je nezgodno pala i izgubila život. Unatoč poznim godinama, susjedi i poznanici ističu kako su je često viđali. Također, lako je moguće da je starica izgubila kontrolu jer su stube bile zaleđene zbog niske temperature.

- Radilo se o jako dobroj ženi. Susrela bih je ponekad, srdačno porazgovarala s njom i tužno je što je došlo do ovakve tragedije, komentirala je jedna od staričinih susjeda. Nakon službenog medicinskog izvješća znat će se točne okolnosti staričine smrti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije