Riješen misterij

Starac nađen mrtav 2 dana nakon što je pošao na stočnu tržnicu

13.03.2016.
u 07:00

Nakon dva dana potrage, Jovo Škrbić (86) iz banjolučkog naselja Šargovac pronađen je mrtav u Ulici Ranka Šipke, a policija je utvrdila da nema tragova koji bi ukazivali na zločin. Starac je ujutro autobusom otišao u središte grada, gdje mu se bio izgubio svaki trag. Ispostavilo se da je svratio u sporednu ulici, vjerojatno jer mu je pozlilo. Tu je i okončao, piše Večernji list BiH.

- Redovito je odlazio na stočnu tržnicu. Tako je bilo i sada. Imao je običaj linijom iz Šargovca prvo otići do stajališta kod Gimnazije, a onda presjedne na autobus koji je vozio izravno do tržnice. Međutim, ovog puta nitko od poznanika nije ga tamo vidio. Rodom smo iz Glamoča pa smo ga i tamo tražili. Volio je komunicirati sa svima, a sa sobom je nosio oko 2000 KM, pa smo strahovali da nije bio presretnut i opljačkan, kaže tužno Jovin sin Miladin. To je porvrdila i njegova kći Mira Ilijašević, napominjući da je u trenutku nestanka na sebi nosio modri kačket, crnu kožnu jaknu, tamnu majicu, hlače i prsluk.

- Pregledali smo njegovu sobu i nismo našli novčanik i dokumente. Od početka smo strahovali na najgore, poručila je Jovina kći. Inače, Jovo je strašnu tragediju doživio 1989. kada mu je, pod čudnim okolnostima, u Zagrebu ubijen drugi sin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije