POKRENUTA ISTRAGA

Strava u Bjelovaru: Mladić ga opalio šakom - pri padu udario glavom i umro

23.11.2020.
u 15:29

Mladić (23) osumnjičen je za nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom Domagoju Radiću (18), a istragu je protiv njega pokrenulo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, nakon što im je Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici ustupilo predmet.

Riječ je o događaju koji se zbio 25. listopada u 00.25, a 23-godišnjak se sumnjiči da se s Radićem prvo verbalno posvađao na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici, nakon čega ga je udario šakom u glavu. Od jačine udarca, Radić je pao te je glavom udario u tvrdu podlogu nogostupa. Zadobio je po život opasne ozljede od kojih je preminuo 3. studenog u bolnici u Osijeku.

Napadač na njega, koji je nakon toga pobjegao, uskoro je uhićen te je pritvoren. Jedna od očevitkinja tog događaja kasnije je ispričala, kako je bila u društvu Radića te da su se vraćali kući iz noćnog izlaska. Iza njih je hodala skupina mladića, u kojoj je bio i sada osumnjičeni 23-godišnjak, koja je maltretirala prolaznika koji je branio djevojku od njihovog nasrtljivog ponašanja. Radić im je kazao da ostave mladića na miru, no 23-godišnjak je dotrčao do Radića te ga udario šakom u glavu, nakon čega je ovaj pao na pod, udario glavom o beton, te je ostao ležati bez svijesti.

Iako je policija tada priopćila da se radilo o međusobnoj tučnjavi, očevitkinja događaja kazala je da nikakve tučnjave nije bilo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije