na području Parka prirode Papuk

Strava u Hrvatskoj: Čistili snijeg pa pronašli dva smrznuta tijela

Marko Dimic/PIXSELL
25.01.2021.
u 21:17

U ponedjeljak u prijepodnevnim satima na području Parka prirode Papuk pronađena dva smrznuta tijela. Jedno su pronašli djelatnici zimske službe, na dionici ceste Velika-Jankovac, na odvojku prema vojnoj bazi. Ubrzo je pronađeno i drugo smrznuto tijelo nekoliko kilometara od prvog, potvrđeno je za 24sata.hr u Pu virovitičko podravskoj. Policija je na teren poslala i pripadnike interventne policije, ali do sada je samo potvrđeno da je u tijeku očevid.

Neslužbeno doznaju 24sata da kod smrznutih osoba, od kojih se sa sigurnošću može potvrditi da se radi o muškoj osobi, dok za drugu nam nije poznat spol nisu pronađeni nikakvi dokumenti. Stoga postoji i sumnja da se radi o migrantima koje je zatekla snježna mećava na Papuku. 

Dio ceste na dijelu gdje su pronađene smrznute osobe je i zatvorena za vozila zbog snježnog nanosa koji mjestimično doseže i pola metra visini.

Iz pouzdanog izvora su doznali da će se u utorak nastaviti pretraživati teren u koju će se najvjerojatnije uključiti i pripadnici HGSS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije