ZZO TUZLA

Strava u Tuzli: Radnicu na šalteru udario čekićem

Avaz
21.11.2019.
u 15:52

Muškarac starije životne dobi, čiji identitet nije objavljen, danas je u 13:30 sati čekićem napao radnicu na šalteru Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzla, gdje se ovjeravaju zdravstvene knjižice.  

- Dobili smo prijavu od zaposlenika da se dogodio incident i odmah je policijska patrola otišla na mjesto događaja. Muškarac je uhićen, a ozlijeđena žena prevezena je u UKC Tuzla – rečeno je za Avaz u Policijskoj upravi TŽ.

Prema riječima očevidaca, muškarac je čekićem udario radnicu u glavu. Službenici zaštitarske agencije uspjeli su ga obuzdati i držati pod kontrolom do dolaska policije.

- Čula se vika te vrisak žene. Vidjela sam zaštitare kako trče prema muškarcu, a u tom trenutku sam i sama napustila zgradu – kazala je jedna od svjedokinja nemilog događaja.

Motivi za napad nisu poznati, a ozlijeđena zaposlenica ZZO-a TŽ, nakon što joj je ukazana pomoć, prevezena je u UKC u Tuzli. Ljekari se za sada nisu izjasnili o stepenu zadobivenih povreda.

Uviđaj obavljaju pripadnici Policijske stanice Centar PU Tuzla.

Istraga se nastavlja.

Komentara 2

PP
ppp
15:16 22.11.2019.

Šta bi da je,ne daj Bože,došao u općinu

PP
ppp
15:17 22.11.2019.

Ljudi se nekad i naljute na ovaj naš državni režim,samo et,nije radnica kriva

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije