sudar četiri vozila

Stravičan sudar u Mostaru: Poginuo tridesetogodišnjak, šest osoba ozlijeđeno

14.05.2017.
u 09:06

U sudaru su sudjelovala četiri automobila, Golf 3, Škoda Fabia, mercedes i parkirano vozilo Ford Mondeo

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 2:30 sati kod benzinske crpke 'Gazprom', na izlazu iz Mostara, poginula je jedna osoba, a šest je ozlijeđeno. 

Kako piše Faktor, tridesetogodišnji suvozač u golfu poginuo je u sudaru četiri vozila. 

Kako je potvrđeno u Operativnom centru MUP-a HNŽ, nesreća se dogodila oko dva sata iza ponoći. 

- U sudaru su sudjelovala četiri automobila, Golf 3, Škoda Fabia, mercedes i parkirano vozilo Ford Mondeo. Od zadobivenih ozljeda na licu mjesta je ostao mrtav suvozač u automobilu golf - kazali su u Operativnom centru MUP-a HNŽ. 

Osim smrtno stradalog u golfu se nalazila još jedna osoba, u mercedesu četiri osobe, te u škodi još jedna osoba.
Od šest ozlijeđenih, dvije su zadobile teške tjelesne ozljede. Četiri osobe su lakše ozlijeđene. 

Odmah nakon sudara u pomoć ozlijeđenima priskočili su radnici benzinske crpke, drugi sudionici u prometu koji su se zatekli na mjestu nesreće, a ubrzo su stigla i vozila hitne pomoći koji su ozlijeđene prebacili u mostarske zdravstvene ustanove.

Daljnjom istragom će se utvrditi kako je došlo do ove teške prometne nesreće, u čemu bi mogao pomoći i video nadzor s obližnje crpke. 

Automobili su, po naredbi tužitelja, specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačeni u krug PU Mostar radi daljeg vještačenja.

Crna subota u Mostaru odnijela je sedam života. Naime, u noći sa petka na subotu na regionalnoj cesti Mostar  - Široki Brijeg poginuo je devetnaestogodišnjak iz Mostara, a u popodnevnim satima je u padu aviona u Rodoču poginulo pet osoba među kojima je i troje djece. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?