VRAĆALI SE S PROSLAVE

Stravična nesreća u Srbiji: Četvorica mladića poginula u slijetanju s mosta

26.06.2022.
u 14:17

Četvorica mladića poginula su kasno sinoć u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Gojna gora - Čačak u mjestu Jančići u Srbiji. Kako prenose mediji, automobil u kojem su bili mladići pod još neutvrđenim okolnostima sletio je s mosta u rijeku Kamenicu. Prema neslužbenim informacijama riječ o mladićima koji su imali 18 i 19 godina.

"Vozač je najvjerovatnije izgubio kontrolu i automobil je sletio na lijevu stranu u korito rijeke Kamenice. Pretpostavlja se da su prije pada udarili u drvo, prevrnuli se pa završili u kanalu", kazao je za medije neimenovani izvor.

"Vraćali su se s nekog slavlja i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sletjeli su s ceste. Svi su poginuli. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoljetnim mladićima", kazao je za RINU jedan od mještana sela Jančići koji se jutros našao na mjestu tragedije. Trenutačno se provodi straga nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj teškoj nesreći. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije