Najmlađa imala 15 godina

Stravična nesreća u Srbiji: Poginule tri prijateljice u automobilu

05.07.2020.
u 17:29

Prijateljice Tatjana Gudž (15), Božidarka Đukić (23) i Marija Fekete (17) poginule su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 3.30 sati dogodila u Srbiji, na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je "renault megane", u kojem su bile s još troje prijatelja, sletio u odvodni kanal.

Teške ozljede zadobili su i J. V. (18) i M. S. (14), dok je vozač auta smrti, Mihajlo Sabadoš (23), lakše ozlijeđen. Nakon nesreće utvrđeno je da je vozio pijan, a izmjereno mu je 1,5 promila alkohola u krvi.

- Šestoro mladih vraćalo se s privatne zabave i svi su bili u jednom autu. Za volanom je bio Sabadoš, a pretpostavlja se da je trebao prijatelje razvesti kućama, pošto nisu svi iz istog mjesta. Međutim, na putu između Kule i Ruskog Krstura, sletjeli su s puta, isprevrtali se i završili u kanalu. "Renault" je bio potpuno smrskan - priča izvor Kurira.

Jedan teško ozlijeđeni mladić nalazi se u komi, a drugi je na respiratoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije