Tužba zbog klevete

Suđenje Severininoj sestri odgođeno

sev
10.02.2015.
u 10:07

Marijana Vučković-Popović je rekla da joj je Paško Rajčić prijetio smrću, nakon što je njega i Keruma optužila za "šporke poslove" oko gradnje City centra u Splitu

Odgođen je početak suđenja Severininoj sestri Marijani Vučković-Popović nakon što je Općinski kazneni sud u Zagrebu nije uspio pronaći kako bi joj uručio poziv. Nju je za klevetu tužio Paško Rajčić, vlasnik Antonio tradea i jedan od najvećih splitskih poduzetnika. Ona je u listopadu 2010. za medije izjavljivala da joj je Rajčić prijetio smrću, nakon što je njega, Željka Keruma i suvlasnike javno optužila za "šporke poslove" oko gradnje City One centra u Splitu. U dva navrata privatni vlasnici okolnih zemljišta pobijali su lokacijsku dozvolu za gradnju centra, tvrdeći da građevina probija gabarite. Vučković-Popović je optuživala da žele uzurpirati zemljište koje je obiteljsko naslijeđe njene obitelji, te je prijetila da će ih prijaviti nadležnim ministarstvima i USKOK-u. Rajčić ju je naposljetku odlučio sudski goniti zbog klevete, a sudski postupak proslijeđen je u Zagreb s Općinskog suda u Splitu. Severinina sestra je, inače, novinarka i trenutno živi u Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
12:51 10.02.2015.

Uzorne li obitelji.

ZE
zebac
14:16 10.02.2015.

a di to živi

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije