hrvatska

Sukob u ugostiteljskom objektu u Zagrebu: Dvije osobe ozlijeđene oštrim predmetom

17.02.2020.
u 07:25

Dvije osobe ozlijeđene su u sukobu koji je oko 18.30 sati izbio u jednom ugostiteljskom objektu na Savskoj cesti. Kako se doznaje iz PU zagrebačke, sukobile su se tri osobe, a u tom sukobu dvije osobe ozlijeđene su nekim oštrim predmetom.

Jesu li ozlijeđene lakše ili teže, za sada nije poznato, no prevezene su u bolnicu gdje im je ukazana liječnička pomoć. Policija na mjestu događaja radi očevid, a više o motivima sukoba znat će se po završetku očevida.

- Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikog. Iskrvarit ću, pomozite mi - rekao je jedan od dvojice napadnutih djelatnicima Hitne pomoći, piše Jutarnji list. Navode kako je jedan od izbodenih ugostitelj i obiteljski čovjek te je ranjen nožem u trbuh, dok je drugi zadobio reznu ranu lijeve ruke. Prolaznicima su rekli kako su izbodeni nožem dok su u kafiću pili i družili se, a sudeći prema njihovim riječima, napad nije bio ničim izazvan te da napadača ne poznaju.

- Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog koji je stajao uz tramvajsku stanicu zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala - rekla je stanarka obližnje zgrade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije