potraga za Almirom gluhićem

Supruzi napisao: ‘Otišao sam’ te nestao

21.06.2016.
u 08:00

I jučer je obitelj tragala za 30-godišnjim Almirom Gluhićem iz Zavidovića, koji je još u srijedu nestao u njemačkom gradu Flensburg, piše Večernji list BiH.

- Njegova supruga ga je probudila u srijedu ujutro zbog odlaska na posao, a on se samo okrenuo u krevetu i rekao kako je druga smjena. Ona je otišla, a kada se vratila, našla je odijelo i cipele bez kojih ne može ući u tvrtku za čistoću, gdje je radio. Ostavio je i mobitel. Od tada ga nema. Nema ni njegova opela insignie crne boje. Naknadno je našla i poruku u kojoj samo piše: “Otišao sam!” - rekao je Almirov otac. Kako dodaje, Almir joj je prethodno spominjao kako mu tvrtka slabo posluje i da bi se rado vratio u BiH, odakle je otišao prije sedam godina.

- Živio je sa suprugom i djetetom starim šest godina, a s njima su i njezini roditelji i sestra... Nikada se nije žalio, a gotovo svakodnevno smo pričali. Nije imao zdravstvenih probleme, osim što je pije tablete za smirenje, valjda zbog stresa, što danas nije ništa čudno. Njihov zajednički poznanik javio se i rekao da ga je dan kasnije zabrinutog vidio u Frankfurtu, ali nije bio posve siguran. I to je posljednji glas o Almiru. Nikome se nije javio pa ni nama roditeljima, kao ni bratu Emiru. Nije nam poznato da je imao razloga sam otići, a da se nikome ne javi. Slučaj je prijavljen policiji koja je rekla da će pokrenuti potragu ako se Almir ne pojavi do ponedjeljka, ali opet sada spominju da ga ne mogu tek tako tražiti jer on je punoljetan i ima pravo otići gdje god želi. U vozilu ima i navigaciju pa bi mogli tako prekinuti ovu agoniju i pronaći ga. Nestanak smo prijavili i Veleposlanstvu BiH u Njemačkoj. Samo nam je važno da je živ - kažu iz obitelji Gluhić moleći sve koji vide Almira ili imaju podatke o njegovoj lokaciji da se jave na broj 061/766-629.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije