STRAVA U BIH

Susjed oteo 15-godišnju djevojčicu i nazvao joj oca: 'Nećeš je više nikada vidjeti'

07.07.2020.
u 16:17

Policija Tuzlanske županije u priopćenju upućenom javnosti navela je kako je oko 19:40 u policijsku postaju došao S.N. i prijavio da je osoba inicijala D.M. odveo njegovu 15-godišnju kćer.

Uponedjeljak u poslijepodnevnim satima na području Tuzlanske županije u Lukavcu nestala je 15-godišnja djevojčica.  

- Mi smo jučer sjedili ispred kuće u dvorištu. Ona je otišla baciti smeće i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi susjed koji je rekao "nećeš je više nikada vidjeti" i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi... Raspisana je tjeralica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba. Nikada nismo bili u svađi s njim, da nam ovako nešto učini. Ona ima samo 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićim i Lukavcu, ali za sada nema informacija - rekla je kroz suze Emira Nukić za Dnevni avaz.

Iz policije Tuzlanske županije u priopćenju upućenom javnosti naveli su kako je oko 19.40 u policijsku postaju došao S.N. i prijavio da je osoba inicijala D.M. odveo njegovu 15-godišnju kćer.

- Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, obaviješten je dežurni tužitelj, po čijim uputama postupaju službenici OKP PU Lukavac i poduzimaju potrebne mjere - stoji u priopćenju.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije