Nakon zločina

Susjed ubio staricu i zapalio se jer ga je lani izbacila iz svoje kuće

11.04.2016.
u 09:00

- Čuo sam pucnje i istrčao u dvorište. Vidio sam majku i kći kako leže u krvi. Da mu nismo oteli pušku iz ruku, ubio bi i mene i ženu. Ne znam zbog čega je pucao. Ovim riječima Dragoslav Mišić, iz sela Knežica kod Niša, kojeg je ubojica prethodno zvao na pivo, opisuje krvavu dramu - kako je susjed iz sela, Goran Ilić (45), iz lovačke puške ubio njegovu majku Desku Mišić (82), a teško ranio kći Milicu Mišić (28). Ilić je potom naoružan bježao kroz selo, ali je 2 sata kasnije njegovo karbonizirano tijelo nađeno u zapaljenoj brvnari pored koje je čuvao pčele. Krvavi pir počeo je bez ikakve najave.

- Presreo me s nožem u rukama u dvorištu. Rekao je: “Zakleo sam se u moja tri nećaka da ću vas sve pobiti. Ne znam što nas je napao. Deska ga je prošle godine istjerala iz kuće, a on se zakleo da će se osvetiti, ali ovo nitko nije očekivao. Srećom, naišao je moj suprug koji ga je udario motkom, pa mu je ispao nož. On je pobjegao iz dvorišta, nismo ni pomislili da će se vratiti s puškom i zapucati, priča Snježana Mišić, majka ranjene Milice. Prvo je pucao u Milicu, koja je viknula:

- Jao, upuca me Goran, a onda je usmrtio Desku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije