Nesvakidašnji slučaj

Svekrva (76) propucala bravara jer je snahi došao zamijeniti bravu

22.12.2015.
u 07:00

M. M.(76) iz sela Obrež kod Varvarina u Srbiji pucala je iz pištolja na majstora G.B.(40) dok je ovaj mijenjao bravu na vratima kuće. Žena D. R., kojoj je M. M., bivša svekrva i s kojom nije u dobrim odnosima, po povratku je zatekla promijenjenu bravu. Stoga je pozvala majstora da obije vrata i stavi novu bravu. No, onda je došlo do eskalacije sukoba koji traju duže vremena između svekrve i njezine bivše snahe.

Svekrva je uzela pištolj i zapucala na bravara. Nastao je muk i nevjerica s obzirom da je pomahnitala starica ranila bravara. Policija je brzo stigla na mjesto događaja i saslušanje osumnjičene je trajalo do kasno navečer. Bravar je odmah prevezen u bolnicu i njegovo stanje je nakon ranjavanja stabilno.

Prema navodima mještana Obreža, razlog incidenta je podjela imovine nakon razvoda sina osumnjičene. Snahi je nakon razvoda pripalo prizemelje, dok je sin dobio gornji kat. Osumnjičena M. M. je živjela u drugoj kući u istom dvorištu. U Obrežu nisu mogli sa sigurnošću potvrditi tko je točno zamijenio bravu, ali priča se da to nije prvi put da snaha po povratku iz inozemstva ne može ući u dio kuće, koji je u njezinom vlasništvu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije