šok u Australiji

Tragedija obitelji iz BiH: Otac pronašao mrtve kćerke, sumnja se da ih je ubila majka

28.10.2019.
u 17:54

Žena, koja je željela ostati anonimna, ispričala je za “WAtoday” da obitelj iz Bosne i Hercegovine nekoliko dana prije ubojstva nije vidjela majku, a druga tvrdi da se ni po čemu nije moglo zaključiti da par ima poteškoće u braku i da su djelovali kao sretna obitelj

Dvije djevojčice pronađene su mrtve u svoj domu u Zapadnoj Australiji. Tiana Đurašović (6) i njezina sestra Mia (10) su ubijene u svom domu u Pertu, piše fokus.ba. 

Mrtve kćerke pronašao je otac Nenad po povratku s posla, tijelo Tiane nepomično je ležalo na ulazu, dok je starija Mia pronađena u prostoriji za pranje rublja. 

– Lice mu je bilo blijedo. Nije mogao pričati. Bio je u šoku – ispričao je jedan od susjeda koji je čuo vriske nakon što je Nenad Đurašović pronašao mrtve djevojčice u kući.

Druga susjeda rekla je kako je čula vrištanje oko 18:00 sati.

– Kad je pozvao policiju, rekli su mu da ništa ne dira, ali do tada je pronašao drugu djevojčicu u prostoriji za pranje rublja – rekla je susjeda. 

Žena, koja je željela ostati anonimna, ispričala je za “WAtoday” da obitelj iz Bosne i Hercegovine nekoliko dana prije ubojstva nije vidjela majku, a druga tvrdi da se ni po čemu nije moglo zaključiti da par ima poteškoće u braku i da su djelovali kao sretna obitelj. 

Pomoćnik komesara policije WA Paul Steel je rekao kako je majka djevojčica Milka Đurasović uhićenja na plaži u Kalarou. Pronađena je s ozljedama na glavi, te je odvedena u bolnicu gdje se nalazi pod nadzorom policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije