IZLETIO S CESTE

Strašna nesreća u Hrvatskoj, tri osobe poginule: 'Bilo je stravično, radi se o mladima'

Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/3
04.01.2020.
u 08:59

Na teren su izašli i vatrogasci koji su izvlačili unesrećene iz smrskanog BMW-a.

Tri osobe smrtno su stradale, a jedna je prevezena u KBC Osijek  u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 sati u Ulici cara Hadrijana BB, kod Remize u Osijeku.

Na teren su izašli i vatrogasci koji su izvlačili unesrećene iz smrskanog BMW-a.  Očevid je u tijeku, no prema prvim informacijama, riječ je o nesreći s jednim vozilom koji je izletio s ceste.

Osijek u zadnje vrijeme potresaju stravične prometne nesreće, a nedaleko od ove posljednje poginuo je i glumac Aleksandar Bogdanović na kojega je 21. prosinca na zebri naletio 22-godišnji Branislav Smiljanić, sin osječkog policajca i mladić koji nikada nije položio vozačku. 

Vatrogasci su dojavu o prometnoj nesreći zaprimili u 4.53 minute te izašli na teren sa dva vozila i 9 vatrogasaca. 

- Bilo je stravično, posebno zato jer se radi o vrlo mladim osobama. Kolege su, kad su izašli na teren, utvrdile da su tri osobe smrtno stradale te jedna ozlijeđena. Vratili su se u bazu u 5.41 minutu - kaže nam JPVP grada Osijeka. 

U tih sat vremena vatrogasci su izvlačili poginule iz automobila koji je doslovno pretvoren u hrpu lima.

Policija još utvrđuje detalje nesreće pa nije mogla otkriti ništa o stradalima, no prema prvim infomracijama, riječ je dakle o mladim osobama, i muškim i ženskim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije