Tragedija koja se ne pamti

Tuga do neba: Obitelj Krstić ispraćena na posljednji počinak

Foto: pixell
1/7
27.09.2022.
u 15:36

Održan je posljednji ispraćaj obitelji Krstić koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći. Pogreb je održan u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje su članovi obitelji od 14 sati primali sućut. Tročlana obitelj pokopana je na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ. Tisuće Mostaraca, prijatelja i poznanika okupilo se kako bi izrazili sućut članovima nastradale obitelji Krstić te ispratili poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došle školske kolege i članovi karate kluba Zrinjski.

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti. Još jedna osoba koja je sudjelovala u prometnoj nesreći sahranjena je danas u Čitluku. Još tri osobe su zadobile teže ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su ukupno sudjelovala četiri vozila. Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći kod Mostara u subotu navečer smrtno su stradali bračni par Krstić te njihov devetogodišnji sin. U vrijeme nesreće s njima je u automobilu bila i trogodišnja kći koja je teško ozlijeđena. Supružnici i njihov sin stradali su nadomak kuće u naselju Ortiješ dok su se vraćali s jednodnevnog izleta. Još tri osobe teško su ozlijeđene, a riječ je o putnicima iz vozila BMW – L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998.). Poginuo je i vozač navedenog BMW-a X5 u kojem su bile teško ozlijeđene osobe. Teško ozlijeđena trogodišnjakinja u stabilnom je stanju, izvijestili su iz Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije