prijedlog Vrhovnom sudu

Tužiteljstvo predložilo ukidanje prvostupanjske presude Sanjinu Sefiću

Sanjin Sefić
15.02.2019.
u 13:41

Tužiteljstvo Federacije BiH predložilo je Vrhovnom sudu FBiH da se ukine prvostupanjska presuda, izrečena Sanjinu Sefiću i taj predmet vrati na ponovno suđenje, priopćeno je iz tog tužiteljstva.

U kaznenom predmetu protiv optuženog Sanjina Sefića, koji je presudom Županijskog suda u Sarajevu od 26. rujna proglašen krivim za teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, Federalno tužiteljstvo predložilo je Vrhovnom sudu FBiH da se žalbe tužiteljice i oštećenih uvaže, da se ukine prvostupanjska presuda, te predmet vrati Županijskom sudu na ponovno suđenje.

Također, predloženo je da se žalba branitelja optuženog Sanjina Sefića odbije kao neosnovana.

Sanjin Sefić je presudom osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 14 godina i šest mjeseci, dok su Sara Sefić, Dino Alić, Amar Salihović i Saud Nišić, oslobođeni od optužbe da su počinili kazneno djelo pomoć učinitelju nakon počinjenog kaznenog djela, navodi se u priopćeno je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?