Sarajevo

U akciji FUP-a uhićene dvije osobe, zaplijenjeni droga i oružje

droga
18.08.2021.
u 18:44

Policijski službenici Federalne uprave policije danas su, pod nadzorom Tužiteljstva SŽ, lišili slobode dvije osobe inicijala S.D. (1977.) i N.B. (2000.), oba iz Sarajeva.

Oni su uhićeni zbog kaznenih djela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, potok nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, te kaznenih djela iz člana 74. Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i streljiva Sarajevske županije.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Sarajevu, izvršeni su pretresi dva stambena objekta, a pronađene su određene količine streljiva  različitih kalibara, određena količina sjemenki kao i suhih zeljastih materija, koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Cannabis Sativa L.

Pronađena je i određena količina opojne droge koja svojim izgledom asocira na Amfetamin, dvije puške, određeni dijelovi puški NN kalibra, bajonet, digitalna vaga, gumena palica, elektro šoker, te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.

Dvije osobe su privedene slobode i kriminalistički obrađene u prostorijama Federalne uprave policije, te će protiv njih biti podnešen Izvještaj o izvršenim kaznenim djelima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije