Krvavi obračun

U Bratuncu izboden muškarac iz Srebrenice zbog izbora glazbe?!

16.09.2017.
u 09:09

Policija iz Bratunca privela je 27-godišnjega Željka Avramovića iz Srebrenice zbog sumnje da je tijekom tučnjave nožem u trbuh ubo Cvijetina Stojanovića, 39-godišnjaka, također iz Srebrenice. Dvojica muškaraca navodno su se potukla ispred ugostiteljskog objekta u Kosovskoj ulici u Bratuncu, gdje su bili gosti. Prema neslužbenim informacijama, bili su pod utjecajem alkohola i u jednom trenutku su se posvađali zbog izbora glazbe.

Napadač pronađen

Nakon verbalnog sukoba izašli su izvan objekta i potukli se. Avramović je posegnuo za nožem i ubo Stojanovića u trbuh. Pobjegao je prije dolaska policije. - Ozlijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Bratunac, odakle je upućen u Opću bolnicu Zvornik, dok se Avramović udaljio s mjesta događaja prije dolaska policijskih službenika. Operativnim radom na terenu te brzom i učinkovitom reakcijom policije napadač je identificiran i pronađen. Na teret mu se stavlja kazneno djelo tjelesne ozljede - kazao je Miljan Bobar, glasnogovornik PU Bijeljina. O tom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, bit će podneseno izvješće za počinjeno kazneno djelo.

Poznati policiji

Neslužbeno Faktor.ba doznaje kako još nije poznato čime je Avramović ubo Stojanovića jer nije pronađen nož ili oružje koje je korišteno u napadu. Inače, obojica su od ranije poznata policiji. Stojanović je nedavno izašao iz zatvora gdje je služio kaznu zbog teških krađa, nasilničkog ponašanja, dok je Avramović ranije privođen zbog razbojstva i drugih kaznenih djela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije