filmski bijeg završio tragično

U dramatičnoj potjeri u Sarajevu jedan napadač poginuo, policajac teško ozlijeđen

Avaz
31.07.2020.
u 12:40

Na području općine Stari Grad Sarajevo sinoć nakon ponoći policijska patrola je pokušala zaustaviti jedno vozilo, vozač je odbio da stane i dao se u bijeg, a osim vozača u vozilu su bile još dvije osobe.

Prema informacijama iz MUP-a SŽ-a, nakon kraćeg vremena policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ-a uspjeli su zaustaviti vozilo iz kojeg su te osobe pokušale pobjeći. Jedna je to uspjela dok je drugu sustigao i svladao policijski službenik koji je tada napadnut i nanesene su mu teške tjelesne ozljede. Treća osoba iz vozila je u bijegu skočilo s visokoga podzida zadobivši tjelesne ozljede zbog čega je policija pozvala Hitnu pomoć na mjesto događaja. Tijekom ukazivanja liječničke pomoći navedena j osobae preminula. 

O svemu je upoznat dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva SŽ-a koji je izašao na mjesto događaja i rukovodio očevidom.

Očevidom je, između ostalog, utvrđeno da je osoba koja je preminula inicijala A. H. (1983.) iz Sarajeva, dok je slobode lišen E. K. (1988.), takođe iz Sarajeva, a za trećom osobom, koja je odranije poznata policijskim službenicima i za kojom je već raspisana potraga zbog ranije izvršenog kaznenog djela, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ-a nastavljaju intenzivnu potragu.

Bit će obavljena i obdukcija kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

Policijski službenik koji je zadobio teške tjelesne ozljede u vidu frakture i kontuzije zgloba i šake lijeve ruke, nakon ukazane liječničke pomoći na KCU u Sarajevu, otpušten je na kućno liječenje.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ-a pod nadzorom dežurnog tužitelja nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju ovog kaznenog djela, te potpunom rasvjetljavanju i utvrđivanju svih činjenica i prikupljanju dokaza, priopćeno je iz MUP-a SŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije