Crna Gora

U Kotoru uhićen Rus s Interpolove tjeralice

uhićenje
12.07.2019.
u 19:05

Službenici NCB Interpol Podgorica zajedno sa službenicima Odjela sigurnosti Kotor uhitili su A.P. (34) iz Ruske Federacije, koji se tražio po tjeralici moskovskog Interpola.

Zajedničkim operativnim i taktičkim aktivnostima službenika Odsjeka za međunarodnu operativnu suradnju i OB Kotor A.P. je lociran i uhićen na području općine Kotor.

A.P. se traži po međunarodnoj tjeralici NCB Interpol Moskva radi osiguranja njegovog prisustva u kaznenom postupku koji se protiv njega vodi zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prevara i bankarska financijska prevara u Ruskoj Federaciji- navodi se u priopćenju Uprave policije Crne Gore.

Kako se dodaje, suadac za istragu Višeg suda u Podgorici je za A.P. odredio ekstradicijski pritvor. Sada slijedi komunikacija nadležnih organa dvije države radi izručenja uhićenog Ruskoj Federaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije