POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE

U nesreći poginuo igrač futsala: 'Čulo se nešto kao detonacija'

12.07.2020.
u 21:16

Policija je satima na mjestu događaja obavljala očevid. Dok nisu raščistili cestu, nitko od građana nije mogao vozilom ući do jezera Jarun.

Zagrebačka policija izvijestila je da je u prometnoj nesreći na Aleji Matije Ljubeka u bijelom Chrysleru u nedjelju oko 7 sati poginuo jedan čovjek.

Portal 24sata neslužbeno doznaje da je poginuo Dominik Išaretović (29), igrač futsala iz Sesveta. Bio je član hrvatske futsal reprezentacije osoba s dijabetesom, koja je na natjecanju DiaEuro osvojila više medalja. Na stranici reprezentacije navodi se da je poginuli bio i bivši igrač GNK Dinama i NK Sesvete, a njegovi suigrači su ga iz milja zvala Hulk. U Sesvetama je s obitelji imao Dom za starije i nemoćne. Policija je satima na mjestu događaja obavljala očevid. Dok nisu raščistili cestu, nitko od građana nije mogao vozilom ući do jezera Jarun.

- Bila sam u šetnji sa psima na Jarunu. Čulo se nešto kao detonacija. Kad smo došli do trim staze, tamo su već bili policija i Hitna, a dolazili su i vatrogasci, rekla je stanarka koja živi u blizini. - Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192, objavili su nakon očevida iz zagrebačke policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije