Više nesreća

U nesreći tri automobila pet osoba ozlijeđeno

prometna
11.10.2015.
u 06:15

Na prometnicama diljem BiH ovog vikenda vladaju loši vremenski uvjeti koje prate obilne kišne oborine, a koji su uz nepažnju vozača prouzročili i više prometnih nesreća. Jedna od njih dogodila se u prijepodnevnim satima na magistralnoj cesti M5 na dionici Donji Vakuf - Travnik u mjestu Komar. Prema informacija, u toj prometnoj nesreći je ozlijeđeno pet osoba koje su odmah po događaju prevezene u Dom zdravlja u Donjem Vakufu gdje su im liječnici ukazali pomoć.

Druga nesreća se dogodila i u mjestu Bukovica na magistralnoj cesti M6.1 između Tomislavgrada i Posušja u petak oko 19 sati u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je na vozilima pričinjena veća materijalna šteta. Sudionici prometne nezgode su 24-godišnji I. B i 22-godišnji J. B. Prema neslužbenim podacima, do nesreće je došlo uslijed neprilagođene brzine i pretjecanja više vozila. (agencije)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije