Još jedno samoubojstvo

U obiteljskoj kući se objesila djevojka Ilhana Krak

09.09.2019.
u 12:53

Šok i nevjerica zavladala je jučer u poslijepodnevnim satima među stanovnicima mjesta Barevo, koje se nalazi u općini Jajce, nakon što se proširila vijest o nesretnoj smrti 25-godišnje djevojke Ilhane Krak.
-Možemo potvrditi da su naši službenici u nedjelju u poslijepodnevnim satima zabilježili događaj samoubojstva u kojem je vješanjem život sebi oduzela 25-godišnja djevojka Ilhana Krak, rekao je Bare Pršlja, načelnik PU Jajce.

Susjedi su je, kako svjedoče, posljednji put vidjeli jučer u jutarnjim satima kako odlazi u trgovinu, no ponašala se uobičajeno i ničim nije odavala da nešto nije u redu i da bi mogla počiniti tako strašan čin. Motivi zbog čega se ova mlada djevojka ubila ostali su nejasni, jer svojim ponašanjem nije ukazivala da bi se mogla odlučiti na tragičan čin. Susjedi i prijatelji su za Ilhanu imali samo riječi hvale. Kažu da je bila izrazito lijepa, pametna i radišna, ali i povučena djevojka. Ničim nije odavala da ima bilo kakvih problema.

O navedenom događaju je upoznat županijski tužitelj, a potrebne mjere na kompletiranju događaja poduzeli su policijski službenici OKP PU Jajce. Pokop tragično nastradale djevojke bit će obavljen sutra, 10. rujna (17 sati) u Barevu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije