Suđenje

U optužnici zeleni, a svjedok tvrdi da je vidio kombi bordo boje

16.11.2016.
u 09:00

Iskazom Amara Kadrića, liječnika hitne pomoći, jučer je u Županijskom sudu Sarajevo, kojim predsjeda sudac Igor Todorović, nastavljen proces protiv Ljube i Bekrije Seferović, optuženima za izazivanje i prikrivanje prometne nesreće u kojoj je usmrćen Dženan Memić, dok je njegova djevojka Alisa Mutap zadobila ozljede. Tragedija se 8. veljače dogodila u Velikoj aleji na Ilidži, a njega je tada, prema optužnici, zelenim kombijem udario Rom Ljubo Seferović, koji je tek naknadno otkriven, nanijevši mu kobnu ozljedu glave uslijed koje je mladić preminuo sedam dana kasnije. Ozlijeđena Alisa Mutap je nakon nesreće, navodno, doživjela amneziju te se ne sjeća što im se zapravo dogodilo. Ljubin otac Bekrija je optužen za prikrivanje.

- S Vojničkog polja smo za 15-ak minuta stigli na mjesto događaja u Velikoj aleji te zatekli policiju i Alisu Mutap, koja je sjedila ozlijeđena s ovratnikom i zavojem na glavi. Nju je već bila zbrinula prva ekipa hitne pomoći s Ilidže, koja je tu ranije stigla te preuzela Memića - posvjedočio je liječnik. Svoj iskaz je dao i Asmir Gadžo, koji je kobne noći vidio kombi bordo boje kako se udaljava kroz Veliku aleju prema Vrelu Bosne. Inače, ožalošćena obitelj Memić sumnja da se radilo o prometnoj nesreći, nego o ubojstvu, zbog čega su organizirani i brojni prosvjedi. •

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije