opsežna akcija

U Pelagićevu i Tuzli uhićene tri osobe sa 16 kg kanabisa

uhićenje
20.10.2017.
u 18:01

Tri osobe u Tuzli i Pelagićevu uhićene su danas nakon opsežne akcije na području Tuzlanske županije i općine Pelagićevo (RS), a zaplijenjeno je ukupno 16 kilograma kanabisa, te izvjesna količina oružja - priopćeno je iz MUP-a Tuzlanske županije.

Akcija je izvedena po nalogu Županijskog suda Tuzla u suradnji s Policijskom upravom Bijeljina i tom prilikom jedna osoba uhićena je na području Pelagićeva, a dvije u Tuzli.   

- Pretresi su izvedeni na četiri lokacije od kojih su tri na području općina Lukavac i Gračanica, dok je jedna lokacija na području Pelagićeva. Prilikom pretresa kod osobe iz Pelagićeva pronađeno je i oduzeto 15 kg zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kanabis sativa, četiri stabljike iste droge i pištolj s pripadajućim streljivom. Na području TŽ pronađeno je i oduzeto kilogram iste biljne tvari, kao i pištolj s dva okvira i 35 komada pripadajućeg streljiuva - izjavio je glasnogovornik MUP-a TŽ Izudin Šarić.

Tijekom pretresa, uhićene su osobe s inicijalima A.Š., J.M., i E.T., nenavedene dobi, koje će nakon kriminalističke obrade biti predane na dalje postupanje Županijskom tužiteljstvu u Tuzli, zbog osnovane sumnje da su počinile krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, rečeno je Feni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije