Akcije policije

U regiji zaplijenjeno više od 100 kilograma marihuane

10.12.2017.
u 08:30

Policija u Sremskoj Mitrovici i Užicu je u odvojenim akcijama zaplijenila više od 35 kilograma marihuane i uhitila dvije osobe zbog trgovine narkoticima. Protiv još jedne osobe podnesena je kaznena prijava u redovitom postupku, priopćeno je iz MUP-a Srbije. Policija iz Sremske Mitrovice je u peugeotu, kojim je upravljao Ž. L. (55), u posebno napravljenom dvostrukom dnu automobila, pronašla 32,6 kilograma marihuane upakirane u 56 paketa. U akcijama u Užicu i Arilju policija je zaplijenila više od tri kilograma marihuane i uhitila M. O. (60) iz Arilja. Policija je u Užicu, u vozilu kojim je upravljao osumnjičeni, iza vozačeva sjedala u vrećici pronašla dva paketa sa 635 grama marihuane i malu vagu za precizno mjerenje, a potom u njegovoj obiteljskoj kući još dva kilograma te opojne droge. Istodobno je u stanu 26-godišnjeg muškarca u Arilju policija pronašla 425 grama marihuane upakirane u dvije vrećice. Uspješne akcije istodobno je provela i hrvatska policija. Zagrebačka policija zaplijenila je od 36-godišnjaka 78 kilograma marihuane koju je skrivao u kamionima i isporučivao je drugim dilerima na području grada i županije.

U večernjim satima policija je zatekla 36-godišnjaka na području Velike Gorice prilikom pretovara marihuane iz jednog u drugo teretno vozilo, a dan poslije u jednom od njegovih vozila pronašla je 20 paketa s marihuanom te u drugom 50 paketa.

U sklopu istraživanja policija je na području Novog Zagreba pronašla još jedno teretno vozilo kojim se koristio osumnjičeni, a u kojem se nalazilo pet paketa s marihuanom, objavila je zagrebačka policija na svojim internetskim stranicama. Osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku. Policije obiju zemalja poručile su kako nastavljaju istrage te kako su ove akcije pokazatelj učinkovite borbe protiv trgovine opojnim sredstvima. Najavljeno je i jačanje razmjene informacija istražnih agencija. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije