Smrt 23-godišnjakinje

U stravičnoj nesreći u Italiji poginula Hrvatica

09.08.2020.
u 13:00

U stravičnoj prometnoj nesreći u talijanskoj regiji Veneto u petak iza podneva poginula je Hrvatica (32), piše Vigili del Fuoco, a prenosi 24sata.

Nesreća se dogodila na području između San Fiora i Castella Roganzuola nadomak Conegliana kada je vozačica Smarta A.B (23) izgubila kontrolu nad vozilom i sudarila se s hladnjačom natovarenom voćem. Prema informacijama talijanske policije, tom se cestom kretao Smart, a iz suprotnog smjera nailazio je jedan kamion koji je taman skretao u lijevo na benzinsku crpku. Vozačica je skrenula lijevo na suprotni prometni trak da izbjegne sudar s kamionom koji skreće, no nije vidjela da se iza tog kamiona kreće hladnjača. Frontalno se zabila u hladnjaču, a od siline naleta, djevojke su ostale ukliještene u smrskanom autu. Vatrogasci su morali rezati lim da bi ih spasili.

Suvozačica je helikopterom prevezena u bolnicu Ca'Foncello u Trevisu gdje je unatoč brzoj liječničkoj intervenciji nedugo zatim podlegla teškim ozljedama. Njezina prijateljica A.B. koja je vozila je hospitalizirana u bolnici u Coneglianu s teškim ozljedama nogu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije