istraga

U telefonu Lane Bijedić nema dokaza koji bi upućivali na ubojicu

20.11.2019.
u 14:07

Opsežna analiza poruka preko niz besplatnih servisa za komuniciranje nije donijela velik napredak u istrazi.

Vještačenje telefona brutalno ubijene Lane Bijedić, prema svemu sudeći, neće mnogo pomoći istražiteljima ovog misterioznog događaja koji već mjesec i pol privlači pažnju cijele regije. 

Telefon, koji je otključan u jednoj njemačkoj agenciji, a prošli tjedan dostavljen Federalnoj upravi policije, ne sadrži dokaze koji bi upućivali na to tko je ubojica 19-godišnje Mostarke.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, opsežna analiza poruka preko niz besplatnih servisa za komuniciranje nije donijela velik napredak u istrazi.

Pronađena je samo fotografija snimljena s vijadukta Studenci, na kojoj se nalazi mjesto gdje je u rijeci Studenčici ribar te kobne nedjelje pronašao tijelo ubijene djevojke.

Istražitelji MUP-a Zapadnohercegovačke županije i dalje rade na analizi snimaka nadzornih kamera prikupljenih s ulica koje je Lana prepješačila te dodatnom detaljnoj rekonstrukciji događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije