U Travniku i Kiseljaku pronađena droga

18.10.2017.
u 12:31

Kod tri osobe u Travniku i Kiseljaku službenici Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije pronašli su određenu količinu materije koja asocira na marihuanu i speed. 

Naime, prilikom kontrole automobila 'Golf', u ulici M. Maka Dizdara u Kiseljaku, kod vozača E. K. (1988.) i suvozača E. Č. (1979.) uočena je materija koja izgledom asocira na drogu. 

Protiveći se pregledu vozila, E. Č. se suprotstavio policijskim službenicima, te su obojica privedeni u prostorije PU Kiseljak. 

Tijekom pretresa vozila policajci su pronašli određenu količinu zeljaste i praškaste materije koje svojim izgledom asociraju na speed i marihuanu. 

Osim toga, policija je kod Travničanina M. F. (1980.) pronašla materiju koja izgledom asocira na marihuanu. 

Postupajući po usmenoj naredbi Općinskog suda Travnik, a uz suglasnost dežurnog tužitelja, policijski službenici obavili su pretres kuće u ulici Bojna, koju koristi osumnjičeni, gdje su pronašli određenu količinu novca, digitalnu vagu, te dva mobilna telefona. 

M.F. je uhićen i zadržan u prostorijama za zadržavanje PS Travnik. 

O svemu je upoznat i nadležni županijski tužitelj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije