Zločin u Zemunu

Ubilački pir zbog glasne glazbe kod susjeda

07.12.2015.
u 07:00

Susjed se naljutio zbog vike koja je dolazila iz kuće Branislava Bakića pa pucao Vujadin Obradović zvani Dico (58) ubio je susjedu Sanju Bakić (50) i teško ranio njezinog supruga Branislava (53)

Vujadin Obradović zvani Dico (58) ubio je susjedu Sanju Bakić (50) i teško ranio njezinog supruga Branislava (53), nakon čega su ga njihovi sinovi pretukli. Povod za zločin usred noći, oko 2 sata, na nogostupu ulice bila je glasna glazba koja se čula iz kuće Bakića koji su slavili blagdan. To je naljutilo Obradovića koji je naoružan pištoljem pozvao susjeda na ulicu, a potom pucao, najprije u Sanju, potom u Branislava. Sanja je na mjestu izdahnula, Branislav je pogođen u trbuh. Krvavi pohod prvog susjeda prepričao je sin Zoran Bakić (31).

Prvo ubio susjedu

- Samo je podigao pištolj i pucao prvo u majku pa onda u tatu. Mama je disala još nekoliko trenutaka, a onda je izdahnula. Bilo je toliko krvi da hitna pomoć nije mogla reći je li pogođena u glavu ili u pluća - potreseno priča Zoran, dodajući da su u kući bili rođaci i prijatelji, piše Večernji list BiH.

- Slavili smo Vavedenje Presvete Bogorodice. Susjed je zvao tatu da izađe, da popričaju. Tata je bio vani kratko, nekoliko minuta. Nitko od nas nije znao što se izvan kuće događa. Svađu nitko nije očekivao, jer smo sa susjedima bili u pristojnim odnosima. Onda je tata uletio u kuću i rekao: Zovi kuma, udario me je! Krenuo sam vani i vidio Dicu na ulici, ispred njegove kuće. Pitao sam ga: Što je bilo?, i onda sam vidio da poteže pištolj koji je dotad držao iza leđa. Uperio je oružje u mene i opalio. Promašio me, ali je nastavio pucati. Odjeknula su još dva hica. Vidio sam majku koja je bila iza mene. Nju je prvo pogodio, potom i oca - uz uzdahe objašnjava Zoran. Dok su Sanja i Branislav ležali obliveni krvlju, Zoran i njegov brat skočili su na susjeda-ubojicu. Pretukli su ga na ulici, a onda su pokušali pomoći roditeljima. Za Sanju više nije bilo spasa, a Branislava su svojim automobilom odvezli u bolnicu.

Ubojica teško ozlijeđen

- Liječnicu su nam rekli da mu je metak prošao kroz jetra, debelo crijevo, dijafragmu i želudac. Operiran je, sada je na uređajima u bolnici - kaže Zoran. Tijelo njegove majke prebačeno je na obdukciju, a hitna pomoć odvezla je u Urgentni centar i ubojicu, koji je od udaraca zadobio teške ozljede glave. Zoran kaže i da je njega i brata saslušala policija, ali da nisu privedeni zbog napada na susjeda.

- Viđali smo se na ulici i uredno javljali. Uvijek smo bili u pristojnim odnosima. Bio je šutljiv, povučen i miran, nikada nikakvih problema nije bilo. Što se dogodilo sada, nikome nije jasno, ali je napravio strašan zločin mojoj obitelji - kaže Zoran. Vujadin Obradović živio je s ocem, radio je nekada u Teleoptiku. Već nekoliko godina ne radi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije