Ubojstvo i samoubojstvo

Tragedija kod Bijeljine: Sin ubio majku pa sebe

policija
ilustracija
19.12.2017.
u 10:09

Miodrag L. (1977.) ubio je protekle noći u naselju Ljeskovac kod Bijeljine svoju majku Slavku L. (1942.) i potom izvršio samoubojstvo.

U policiji su potvrdili da je ubojstvo i samoubojstvo izvršeno iz vatrenog oružja.

Policiju je o obiteljskoj tragediji, koja se protekle noći dogodila u Ljeskovcu kod Bijeljine, gdje je sin ubio majku i izvršio samoubojstvo, obavijestila osoba inicijala Z.G., potvrđeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina. 

Neslužbeno, u pitanju je rođak stradalih, Miodraga (1977.) i Slavke Lubura (1942.).

Z.G. je policiji oko 2.15 sati rekao da je nekoliko minuta poslije ponoći dobio poruku od M.L., u kojoj navodi da je ubio svoju majku i da će se ubiti.

Po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici Policijske uprave Bijeljina i u obiteljskoj kući u mjestu Ljeskovac zatekli dva beživotna tijela, S.L. i M.L., potvrdili su iz policije. 

Uviđajem je utvrđeno da je M.L. najvjerojatnije iz pištolja izvršio ubojstvo svoje majke S.L. i nakon toga izvršio samoubojstvo. 

Beživotna tijela prevezena su na Odjel patologije Medicinskog centra Bijeljina.

O svemu je obaviješten nadležni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, koji rukovodi istragom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije