Novi detalji

UBOJSTVO MAJKE IZ BIH Bio je to poljubac smrti, samo dan nakon objave pronađena mrtva

Facebook
29.11.2020.
u 17:13

Istražitelji iz Frankfurta užurbano rade sklapanju slagalice strave u slučaju ubojstva mlade Nadire Salkić (28), mlade majke iz Bosne i Hercegovine, koju je svirepo ubio njezin suprug Nermin (34).

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, a što je javnosti dostupno, Nadira je pronađena s masivnom ozljedom glave, odnosno puknutom lubanjom u jezercu u naselju Rodgao u Ofenbahu kod Frakfurta. Samo dan prije ubojstva mlade žene koja je porijeklom iz sela Huskići kod Lukavca njezin suprug je objavio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je zabilježen poljubac između njih dvoje. No, prema svemu sudeći bio je to "poljubac smrti", a tijelo Nadire pronađeno je dan kasnije u vodi, piše Avaz. 

Suprug je prijavio policiji njezin nestanak, a tijekom saslušanja njegova priča se učinila kao nevjerojatna.

On je kako saznaje Avaz od državljanina BiH koji žive u Ofenbahu, kazao policajcima kako ne zna zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali susjede, otkrili su da je par imao problema u braku, a u tome se i krio motiv ubojstva. Nadira je, kako je otkriveno, prijetila da će se razvesti od Nermina, a što on nije mogao podnijeti. 

Obdukcijom je utvrđeno da je nesretna žena udarena tupim predmetom u glavu zbog čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gdje je ostavio njezino tijelo.

Par ima dvoje djece, za koju je brigu preuzela susjeda. Policija sedmogodišnjeg dječaka i dvogodišnju djevojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno. Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o djeci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije