fizički sukob

Ubojstvo u pokušaju u Ljubiji kod Prijedora

mup rs
06.12.2019.
u 12:41

U Ljubiji kod Prijedora sinoć je došlo do ubojstva u pokušaju. Slučaj je prijavljen policiji oko 22.05 sati, nakon što je u obiteljskoj kući privatnog vlasništva došlo do fizičkog sukoba između više osoba, od kojih su dvije zadobile teške tjelesne ozljede.

Uviđajem je utvrđeno da je osoba inicijala A.H. iz Prijedora, nakon verbalnog sukoba uporabom noža nanijela teške tjelesne ozljede u vidu ubodne rane osobi inicijala O.Š. iz Prijedora.

Nakon toga maloljetna osoba, koja je nazočila navedenom sukobu, također je uporabom noža nanijela teške tjelesne ozljede osobi A.H.

Ozlijeđene osobe prevezene su u bolnicu Prijedor gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

Iz Policijske uprave Prijedor su potvrdili da, pod nadzorom postupajućeg tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na dokumentiranju i kompletiranju kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, dok se prema maloljetnoj osobi postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u kaznenom postupku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije