u naselju Hadžići

Ubojstvo u Sarajevu: Ubijen muškarac, uhićen osumnjičeni, građani u strahu

policija uviđaj
01.04.2020.
u 08:03

U Sarajevu je sinoć ubijen muškarac, potvrdila je medijima glasnogovornica Tužiteleljstva Sarajevske zupanije Azra Bavčić. Ubojstvo se dogodilo u naselju Hadžići. Policija je kasno navečer privela osumnjičenog. 

Nakon kontrole zdravstvenog stanja u odnosu na eventualne indikacije na koronavirus, osumnjičeni za ubojstvo, sinoć je priveden u prostorije MUP-a SŽ. 

Ovu informaciju potvrdila je za Klix glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić, koja je dodala da će u prostorijama MUP-a provesti naredna 24 sata te da će nad njim biti izvršena kriminalistička obrada.

Podsjetimo, policija Sarajevske županije je o ovome ubojstvu dobila dojavu iza 17 sati, a na mjesto događaja upućeno je više patrola policijskih službenika, kazao je sinoć Mirza Hadžiabdić iz MUP-a SŽ-a.

Kako piše Faktor.ba, sve se odigralo u mjestu Ramići, a ubojstvo je počinjeno na privatnom imanju, na farmi pilića, i to nožem.

Građani Hadžića su u strahu, kako kažu ionako je situacija teška zbog zabrana kretanja i izolacije zbog koronavirusa, te ih ovakve vijesti i događaji još više zabrinjavaju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?