Grude

Uhićen muškarac s paketićem marihuane

27.10.2020.
u 15:40

U ponedjeljak 26. listopada oko 11 sati, postupajući temeljem prikupljenih operativnih saznanja o mogućoj primopredaji opojne droge na području općine Grude, točnije u Ulici Gojka Šuška, policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Grude zatekli su u navedenoj ulici osobu J. S (29), sa šireg područja općine Grude, a nakon što je primijetio policijske službenike isti je odbacio u svojoj neposrednoj blizini PVC smotuljak.

Na mjestu događaja izvršen je očevid kojom prilikom je odbačeni PVC smotuljak izuzet.

Utvrđeno je da se u navedenom PVC smotuljku nalazi manja količina suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa „Marihuana”.

J. S. lišen je slobode i doveden u prostorije PU Grude gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje na počinjenje KD iz članka 239. KZ-a F BiH. 

Po kompletiranju predmeta PU Grude podnijet će Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. S. (29).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije