akcija FUP-a

Uhićen P.K. iz Čapljine zbog proizvodnje opojne droge

26.01.2022.
u 19:10

Policijski službenici Federalne uprave policije pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije su na području općine Čapljina lišili slobode osobu inicijala P.K., 1965. godište iz Čapljine, zbog sumnje u izvršenje kaznenih djela “neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” i “nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija”. 

Postupajući po naredbi Općinskog suda u Čapljini policijski službenici Federalne uprave policije uz asistenciju Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ izvršili su pretresanje objekata i pokretnih stvari koje koristi pomenuta osoba i tom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina materije koja svojim izgledom i karakteristikama asocira na opojnu drogu “Cannabis”, zatim vojno streljivo kao i dijelovi opreme za vojno naoružanje čija nabavka i držanje nije dozvoljeno građanima, kao i drugi predmeti i tragovi koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Osoba lišena slobode će nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama Federalne uprave policije u zakonskom roku biti predana u nadležnost Županijskom tužiteljstvu HNŽ uz Izvješće o počinjenim kaznenim djelima, priopćeno je iz Federalne uprave policije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije