Uhićen šef Parking službe u Tesliću

25.08.2017.
u 16:10

U Tesliću je jučer uhićen muškarac inicijala S.G. zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja te pronevjera.

Po naredbi Osnovnog suda Teslić izvršeni su pretresi na više lokacija na području ove općine s ciljem pronalaženja predmeta koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Uhićenje su izvršili pripadnici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, u suradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Teslić.

Pojedini mediji u RS-u su prethodno objavili da je uhićen Siniša Gavrić, šef Parking službe u Tesliću, zbog sumnje na zloupotrebe oko naplate parkinga u toj općini.

Gavrić se tereti da je, sa još nekoliko osoba, u posljednjih pet godina odštampao veću količinu krivotvorenih parking kartica koje su potom prodavali čime su, na štetu općine, pribavili značajnu imovinsku korist.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije