oružani incident

Uhićen za ugrožavanje sigurnosti šefice Suda

'metak3_ros_bih_260713'
''
21.10.2015.
u 06:15

Pripadnici MUP-a Unsko-sanske županije jučer su Županijskom tužiteljstvu u Bihaću predali, kako se neslužbeno spominje, Selvera Vojića. U priopćenju MUP-a USŽ se navodi da se policijskoj postaji u ponedjeljak u 11 sati obratila predsjednica Županijskog suda u Bihaću Fata Nadarević koja je prijavila ozbiljne prijetnje od osobe inicijala S. V. (1971.) iz Bihaća. Prema njezinim riječima, a kako se navodi u priopćenju, incident se dogodio dan ranije oko 10.10 sati u bihaćkom naselju Repušine, kada je prijavljeni parkirao svoje vozilo do njezina i kroz otvoreni bočni prozor joj izrekao ozbiljne prijetnje, pri čemu je u ruci držao pištolj.

- Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici Uprave policije su u 21 sat slobode lišili S. V. i proveli kriminalističku obradu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti. Prilikom uhićenja kod S. V. je pronađen pištolj CZ, model M 57, call. 7,62 mm u kojem se nalazio okvir s devet metaka i rezervni s još toliko metaka istog kalibra stoji u priopćenju MUP-a USŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije