slučaj "Dženan Memić"

Uhićena Alisa Mutap, bivša djevojka Dženana Memića

N1 (Alisa Mutap u sredini)
16.06.2021.
u 14:53

Dvije osobe uhićene su danas u okviru istrage u slučaju Dženan Memić, potvrdio je Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije. 

- Policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ postupaju po naredbi Suda BiH i pod nadzorom postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH vrše pretrese na dvije lokacije na području SŽ, jedna na području Općine Ilidža, druga na području Općine Stari Grad Sarajevo, s ciljem prikupljanja dokaza, rasvjetljavanja i dokumentovanja kaznenih djela koja su predmet istrage Tužilaštva Bosne i Hercegovine u okviru slučaja "Dženan Memić", piše Faktor. 

Tokom današnjih aktivnosti policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ slobode su lišili dvije osobe, i to: A. R. i M. O. - naveo je Hadžiabdić.

Glasnogovornik MUP-a SŽ je istaknuo o da u cilju zaštite interesa istrage u ovom trenutku ne može dati više informacija.

Kako neslužbeno doznajemo, uhićena je Alisa Ramić, djevojačkog prezimena Mutap, bivša djevojka Dženana Memića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije