SARAJEVO

Uhićena dvojica dilera, oduzeta im droga i dva luksuzna automobila

14.04.2022.
u 16:14

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije jutros su izvršili pretrese na više lokacija na području općina Trnovo i Ilidža.

Riječ je o aktivnostima u sklopu planskih mjera i radnji s ciljem otkrivanja i dokumentiranja krivičnih djela koja su počinile osobe koje se bave neovlaštenim prometom opojnih droga na području Sarajevske županije.

Akcija je provedena pod izravnim nadzorom postupajućeg tužitelja Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, na osnovu naredbe Suda Bosne i Hercegovine.

Tom prilikom pronađeno je i privremeno oduzeto oko dva kilograma opojne droge "amfetamin sulfat speed", vakumski stroj za pakiranje, digitalna vaga za precizno mjerenje, sredstva i materijal za proizvodnju navedene vrste droge, tri mobitela, dvije bankovne kartice, izvodi i transakcijske uplate različitih banaka, te više USB stickova i ultra paketa mobilnih operatera sa SIM karticama, kao i drugi predmeti i tragovi koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem krivičnih djela.

Pored navedenog, oduzeta su i dva motorna vozila veće materijalne vrijednosti za koja se sumnja da su imovinska korist pribavljena izvršenjem krivičnih djela.

Uhićeni su F. E. rođen 1971. i H.E. rođen 1997. godine, nastanjeni u Sarajevu.

Nad njima se provodi kriminalistička obrada u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a Sarajevske županije zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašteni promet opojnim drogama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?