Banja Luka

Uhićena jedna osoba u nastavku akcije 'Viker', pronađen heroin

24.07.2020.
u 09:37

Jedna osoba je uhićena u nastavku operativne akcije "Viker", koja je usmjerena na razbijanje organizirane kriminalne skupine, koja na području RS vrši krivična djela iz oblasti opojnih droga.

Načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću Ministarstva unutarnjih poslova RS Mirna Miljanović potvrdila je Feni da je lišen slobode B.K. iz Banje Luke, kod koga je pronađena određena količina droge.

Na osnovu usmene naredbe Osnovnog suda Banja Luka izvršen je pretres osobe i stana koji koristi ova osoba te je oduzeto oko 610 grama opojne droge heroin, oko 2.150 grama bijele materije koja asocira na opojnu drogu speed, dvije digitalne vage, te 1.170 eura i 725 KM.

Akcija se provodi pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a uhićeni će, nakon kriminalističke obrade, biti proveden u tužiteljstvo na dalje postupanje.

Ova akcija, tijekom koje je sredinom mjeseca policija RS-a uhitila tri osobe te oduzela oko četiri kilograma marihuane, se nastavlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?