sarajevo

Uhićene tri osobe zbog zlouporabe položaja, protupravno si pribavili više od 25.000 KM

uhicenje
03.06.2016.
u 21:38

Alma Drina i Tarik Drina sumnjiče se da su od početka svibnja do dana uhićenja u više navrata od Armana Galičića tražili novac i zauzvrat mu obećali da će Alma Drina kao odgovorna osoba u kreditnoj zadruzi potpisati ugovor o zakupu poslovnog prostora s Armanom Galičićem

Postupajući po nalogu i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije pripadnici MUP-a SŽ danas u poslijepodnevnim satima uhitili su tri osobe osumnjičene da su počinile krivična djela zlouporabe položaja ili ovlasti, davanje i primanje dara, te protuzakonito posredovanje.

Glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić kazala je Feni da su uhićeni Alma Drina, Tarik Drina i Arman Galičić.  

- Alma Drina i Tarik Drina sumnjiče se da su od početka svibnja do dana uhićenja u više navrata od Armana Galičića tražili novac i zauzvrat mu obećali da će Alma Drina kao odgovorna osoba u kreditnoj zadruzi potpisati ugovor o zakupu poslovnog prostora s Armanom Galičićem. Tako su Alma i Tarik Drina sebi pribavili protupravnu imovinsku korist u iznosu većem od 25.000 KM – navela je Bavčić.  

Dodala je da će, nakon kriminalističke obrade uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu, uhićene osobe biti predane u nadležnost Tužiteljstva SŽ.

Također se vrše pretresi na nekoliko lokacija u Sarajevskoj županiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije